Historik

Anyo AB startades av Ann Wirenstedt 2004. Idag är vi sju anställda med olika bakgrund inom ekonomibranschen, vilket gör att vi kan täcka in de flesta områden åt våra kunder. Vårt kontor ligger på Ideon i Lund, en hel värld av dynamiskt företagande! Vår kundkrets finns i både Lund och i övriga delar av Skåne.

Ann Wirenstedt

Anyos medarbetare upplever hög motivation genom stimulansen av:

* att ha flera uppdrag samtidigt
* att bli inkastad i situationer där man självständigt skall klara sig
* att identifiera och lösa problem
* att ta aktiv del i utvecklingen av vårt och våra kunders företag

På Anyo träffar ni alltid engagerade medarbetare

Kvalificerad redovisningskonsult

Ann är Anyos grundare och huvudägare. Hon har tidigare arbetat som ekonomichef i olika bolag i ett flertal branscher. Ann har stor erfarenhet av bolagsbildning och styrelsearbete och hon är suverän på att bygga strukturer för all slags ekonomihantering.

Anja Hellmark

Ulf Mattsson

Sandrine Gagnière

Elisabeth Lindahl

Redovisningskonsult

Elisabeth är vårt nya stjärnskott med bakgrund inom dagligvarubranschen. Hon är både noggrann och tålmodig och tar sig an alla våra utmaningar med glatt humör.

Redovisningskonsult

Sandrines bakgrund ligger mer i språk än i siffror. Hon är också lagd åt det administrativa hållet vilket tidigt ledde henne till arbete med redovisning i bland annat utvecklingsbolag. Hon har fullständigt tillägnat sig Anyos vision om det nära och engagerade kundarbetet.

Kontorschef och redovisningsassistent

Anja håller koll på Anyos stora flöde av papper och filer. Hon arbetar även med bokföring åt våra kunder. Har tidigare arbetat som redaktionssekreterare inom förlagsbranschen.

Auktoriserad redovisningskonsult

Ulf har livslång erfarenhet av företagande. Han har drivit eget i detaljhandelsbranschen och är numera en driven redovisningsexpert och rådgivare.

"Vi ger er en trygghet i att alltid ha kompetent personal till hands."

Vi är anslutna till Sveriges ledande branschförbund för redovisningskonsulter, SRF, vilket är en garanti för att vi utför våra uppdrag med ansvar och efter högt ställda etiska regler, samt att vi har erforderliga ansvarsförsäkringar.?

"En redovisningskonsult som godkänts av SRF är en garanti för kompetens, kvalitet och utveckling. Kompetensen prövas vid antagningen. SRF:s etiska regler står för kvalitetsbegreppet och kontinuerlig aktualitetsutbildning utvecklar medlemmarna i yrkesrollen som företagarens rådgivare och samtalspartner."?

"SRF:s krav på medlemmarna innebär att kunderna kan känna trygghet och bli garanterade kompetens på rätt nivå. SRF arbetar för att redovisningskonsulter anslutna till SRF ska vara ett självklart val för småföretagaren."

Vi är medlemmar i LNC, ett nätverk av etablerade företag som ger blivande och nystartade företagare objektiv, konfidentiell och kostnadsfri rådgivning.

Vi är medlemmar i SUND, ett affärsnätverk som ger ökade affärsmöjligheter genom att förmedla kontakter och personliga rekommendationer.

Ann-Marie Jönsson

Redovisningskonsult

Ann-Marie har länge arbetat med redovisning och administration, inte minst i nystarts- och utvecklingsföretag. Hon har också erfarenhet av eget företagande.

Mehti Syuleymanov

Redovisningskonsult

Mehti är i grunden lärare, men skolade om sig till redovisningsekonom efter några år i Sverige. Han gillar att laga mat och kommer ofta med olika små rätter som vi får prova på till lunchen.